Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца
Comment 1

Азбукварка

Прекрасна шарена сликовница за учење и препознавање на буквите од азбуката преку весели стихови.

 Азбукварка на Ванчо Полазаревски и Наташа Костовска

цена: 300 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: над 5 години


Зајак и змија заедно?

Зар е можно?

Зошто да не?! Но само

за миг.

Зајакот е во зорт,

змијата во скок!Прочитајте извадок од книгата


Ванчо Полазаревски – „Азбукварка“

Илустрации: Наташа Костовска

Категорија/жанр: Книга за деца; сликовница

Едиција: Шума од зборови

Формат: А4, хоризонтален

Повез: мек

Број на страници: 36

Година на издавање: 2019

ИСБН: 978-608-66234-2-5

1 Коментар

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s