Читална
Напиши коментар

Извадок од „Девет приказни за госпоѓица Сит“

Извадок од романот „Девет приказни за госпоѓица Сит“ на Билјана С. Црвенковска, кој влезе во најтесен избор за наградата Роман на годината за 2019 година на Фондацијата „Славко Јаневски“.

Симнете го извадокот како пдф-документ на следниот линк.


Книгата „Девет приказни за госпоѓица Сит“ може да се купи онлајн:


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s