Од шумите на Европа, Песни, Списание „Чудна шума“
Напиши коментар

Среќна мисла

од Роберт Луис Стивенсон

Светот е преполн со прекрасни работи
треба да бидеме среќни ко кралеви.

препев: Билјана Црвенковска


Designed by macrovector_official / Freepik

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s