Песни, Списание „Чудна шума“
Напиши коментар

Песна за добра ноќ

од Ана Голејшка Џикова

Небото е високо 
Полно ѕвезди мали
Месечината е фенерче
Што навечер се пали.

Дизајн/илустрација: Чудна шума; користени ресурси: Freepik, Vecteezy.


Од истата авторка:

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s