Аудио-книшки, Списание „Чудна шума“
Напиши коментар

Себичната крава (аудио-верзија)

од Румена Бужаровска


Читаше: Марија Каева

Дизајн на звук: Тони Стевковски

Илустрација: Јана Јакимовска


Прочитајте ја песната ТУКА.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s