Аудио-книшки, Списание „Чудна шума“
Напиши коментар

Мачорот Естета (аудио-верзија)

од Ванчо ПолазаревскиЧиташе: Марија Каева
Дизајн на звук: Тони Стевковски
Илустрација: Наташа Костовска


Прочитајте ја песната ТУКА.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s