Песни, Списание „Чудна шума“
Напиши коментар

Двобој (аудио-верзија)

од Александра СимоваЧиташе: Марија Каева
Дизајн на звук: Тони Стевковски

Дизајн/илустрација: Чудна шума; користени ресурси: Freepik, Vecteezy.


Прочитајте ја песната ТУКА.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s