Day: 22nd Јуни 2020

Куќичка за птици

од Ана Голејшка Џикова Куќичка за птици направив на небо секој ден им оставам трошки од лебот. Дизајн/илустрација: Vecteezy. Од истата авторка: Сонливото зајаче Гасеница малечка Пролет Пиле во карантин Глувчето со полно меше Шумско диско Штркот манекен Песна за добра ноќ