Песни, Списание „Чудна шума“
Напиши коментар

Куќичка за птици

од Ана Голејшка Џикова

Куќичка за птици
направив на небо
секој ден им оставам
трошки од лебот.

Дизајн/илустрација: Vecteezy.


Од истата авторка:

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s