Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца
Comments 2

Шах со Бах

достапна како печатено издание и електронска книга во пдф формат

 „ШАХ СО БАХ“ – стихозбирка за деца и возрасни што ја сакаат (или сакаат да ја засакаат) музиката од авторот Владимир Мартиновски, со илустрации на Зоран Кардула.

ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ

цена: 450 ден.


 „ШАХ СО БАХ“ – стихозбирка за деца и возрасни што ја сакаат (или сакаат да ја засакаат) музиката од авторот Владимир Мартиновски, со илустрации на Зоран Кардула.

е-КНИГА

цена: 150 ден.


50% од средствата од продажбата ќе бидат донирани за арт и музикотерапија за деца со посебни потребиНАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА

– Признание за второ место во категоријата најдобро ликовно-графички уредено издание меѓу два саеми на книга, кое го доделува Македонската асоцијација на издавачи (МАИ), за 2020 година

– Признание за трето место во категоријата поттикнување општествена одговорност меѓу два саеми на книга, кое го доделува Македонската асоцијација на издавачи (МАИ), за 2020 година


Прочитајте извадоци од книгата:

  1. Шах со Бах
  2. Лебедово езеро

Владимир Мартиновски – „Шах со Бах… и други песни за деца што ја сакаат (или сакаат да ја засакаат) музиката“

Илустрации: Зоран Кардула

Категорија/жанр: Книга за деца; сликовница

Едиција: Корија

Формат: печатено издание (205 х 205 мм); електронска книга (пдф)

Број на страници: 72

Јазик: македонски

Година на издавање: 2020

ИСБН е-книга: 978-608-66234-8-7

ИСБН печатено издание: 978-608-66234-9-4


2 Comments

  1. Пингување: „Шах со Бах“ - прва е-книга на „Чудна шума“ - Antoris

  2. Пингување: Чудна шума со неколку награди на Саемот на книгата – Чудна шума

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s