Чудотека
Напиши коментар

Најди го богатството на пиратите

Сакаш да играш игри на табла? Сакаш да си направиш своја игра?

Многу лесно: испечати ја играта што ќе ја најдеш тука (во боја, или пак црно-бела и обој ја ти), залепи ја на картон, направи фигури од пластелин или други материјали и… играј!

Ти треба една коцка и барем уште еден играч. Кој ќе стигне прв до целта – победува!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s