Monthly Archives: Декември 2020

Чуден дедо Мраз – во Чудна шума

Чудношумци: Ѓорги Атанасовски

Прочитај повеќе

Читање на извадок од романот „Ен од Зелената фарма“

На 7-ми декември 2020, со онлајн читање на извадок од романот „Ен од Зелената фарма“ на Луси Мод Монтгомери, книгата според која е снимена и популарната серија на Нетфликс „Ен со Е“ (Anne with an E), започнува настанот „Зима во Чудна шума“.

Прочитај повеќе