Деца и родители, Списание „Чудна шума“
Напиши коментар

Натпревар на буквите

од Леа Драмиќанин

Во нашето катче за детски творби (со или без мала помош на родителите 🙂 ), денеска ја имаме осумгодишната Леа Драмиќанин. Браво Леа!

А вие драги деца и родители, бидете дел од нашето креативно катче и испраќајте ги вашите творби на нашата електронска пошта chudnasuma@gmail.com.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s