Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници
Напиши коментар

Planeti Rozë

Unë jam kozmonaut
anija ime fluturon
nëpër kozmos 
planetin rozë 
po e kërkon.

PLANETI ROZë – Mirko Popov & Nita Muça

цена: 330 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 4+


Мирко Попов – „Planeti Rozë“

Илустрации: Нита Муча

Препев на албански: Јордана Шемко

Категорија/жанр: Книги за деца; сликовници

Едиција: Различни и прекрасни

Формат: 205 х 205 мм

Повез: мек со клапни

Број на страници: 28

ИСБН: 978-608-4938-10-1

Година на издавање: 2021

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s