Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници
Напиши коментар

Розевата планета

„Розевата планета“ е сликовница (па дури би можела да се нарече и стрип-сликовница) која раскажува стихувана приказна за малиот космонаут во потрага по Розевата планета, на која сѐ е розево, слатко и мирисно.

Сликовница за мали и големи, оние со соништа за далечни планети и подобри светови.

Дополнително, изданието е придружувано со музичка компилација, која можете да ја симнете за слушање бесплатно на следниот линк.

„Розевата планета“ е достапна и на албански јазик тука.

РОЗЕВАТА ПЛАНЕТА – на Мирко Попов и илустрации на Нита Муча

цена: 330 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 4+


Мирко Попов – „Розевата планета“

Илустрации: Нита Муча

Категорија/жанр: Книги за деца; сликовници

Едиција: Различни и прекрасни

Формат: 205 х 205 мм

Повез: мек со клапни

Број на страници: 28

ИСБН: 978-608-4938-06-4

Година на издавање: 2021

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s