Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници, Стихозбирки за деца
Напиши коментар

Хор во задниот двор

Илустрирана стихозбирка за деца – песни за музикални животни, за деца и возрасни кои сакаат музика и хумор.

ХОР ВО ЗАДНИОТ ДВОР – на Владимир Мартиновски и илустрации на Зоран Кардула

цена: 440 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 6+


Владимир Мартиновски – „Хор во задниот двор“

Илустрации: Зоран Кардула

Категорија/жанр: Книги за деца; илустрирана стихозбирка

Едиција: Корија

Формат: 205 х 205 мм

Повез: мек со клапни

Број на страници: 60

ИСБН: 978-608-4938-11-8

Година на издавање: 2021

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s