Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници
Напиши коментар

Тигар на улица

Инспирирана од познатата песна на Данил Хармс, „Тигар на улица“, оваа сликовница раскажува своја сопствена приказна низ слики: приказна за храброста, за силата да се спротивставиме, да се избориме и да го пронајдеме и разбудиме тигарот што спие длабоко во секој од нас.

ТИГАР НА УЛИЦА – на Билјана С. Црвенковска и Катерина Николовска

цена: 400 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 4+


Билјана С. Црвенковска – „Тигар на улица“

Инспирирано од песната на Данил Хармс

Илустрации: Катерина Николовска

Категорија/жанр: Книги за деца; сликовница

Едиција: Различни и прекрасни

Формат: 205 х 205 мм

Повез: мек со клапни

Број на страници: 44

ИСБН: 978-608-4938-13-2

Година на издавање: 2021

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s