Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници, Стихозбирки за деца
Напиши коментар

Баба Рога вежба јога

Хумористична илустрирана стихозбирка за мали и големи, за стари и млади.

БАБА РОГА ВЕЖБА ЈОГА – на Ванчо Полазаревски и Алексеј Костовски

цена: 440 ден.

Што е ова,
мода нова,
никој веќе од
децата наши,
од Баба Рога
не се плаши.

Како да се плашат
кога ептен се 
смени светот,
на децата не 
им се закануваат
со Баба Рога, туку со
исклучување 
на интернетот!

Возраст: 6-106


Ванчо Полазаревски – „Баба Рога вежба јога“

Илустрации: Алексеј Костовски

Категорија/жанр: Книги за деца; илустрирана стихозбирка

Едиција: Шума од зборови

Формат: 205 х 205 мм

Повез: мек со клапни

Број на страници: 64

ИСБН: 978-608-4938-19-4

Година на издавање: 2021

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s