Изданија, Книги за деца
Напиши коментар

Азбукварка боенка

Весела боенка за боење на буквите од азбуката и нивно учење придружувано со графомоторички вежби. Одличен комплет со ХИТ книгата „Азбукварка“!

АЗБУКВАРКА БОЕНКА – Наташа Костовска

цена: 180 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 4+


Категорија/жанр: Книга за деца; боенка

Едиција: Боенки

Формат: А4 хоризонтален

Повез: мек

Број на страници: 32

ИСБН: 978-608-4938-33-0

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s