Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници
Напиши коментар

Гатанки мали одговор им фали 1

Во книшкава ќе најдеш петнаесет гатанки и, се разбира, петнаесет одговори претставени со весели цртежи. За да го дознаеш одговорот на секоја гатанка, само треба да завртиш на следната страница.

ГАТАНКИ МАЛИ ОДГОВОР ИМ ФАЛИ 1 – на Ванчо Полазаревски и Алексеј Костовски

цена: 150 ден.


Возраст: 6+


Ванчо Полазаревски – „Гатанки мали одговор им фали 1“

Илустрации: Алексеј Костовски

Категорија/жанр: Книги за деца; гатанки

Едиција: Гатанки

Формат: 120 х 140 мм

Повез: мек

Број на страници: 32

ИСБН: 978-608-4938-32-3

Година на издавање: 2022

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s