Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници
Напиши коментар

Дрвото што слуша

Среде градот, во паркот, има дрво што со леснотија се извишува над сите други.

Она што не го знаат луѓето, но го знаат животните, е дека на стеблото на ова дрво, некаде на половина, има уво. Уво што навистина слуша.

ДРВОТО ШТО СЛУША – на Анет Шап и Филип Хопман

цена: 650 ден.


Возраст: 4+


Анет Шап – „Дрвото што слуша“

Илустрации: Филип Хопман

Категорија/жанр: Книги за деца; сликовници

Едиција: Од шумите на Европа

Формат: А4

Повез: тврд

Број на страници: 32

ИСБН: 978-608-4938-29-3

Година на издавање: 2022

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s