Изданија, Поезија
Напиши коментар

Патот на душата по зборот што гори


ПАТОТ НА ДУШАТА ПО ЗБОРОТ ШТО ГОРИ од Кристина Краличин

цена: 200 ден.


Онлајн нарачки:


Да не потоне таму каде не постои долу
лебдејќи во ништо, таа сегде да оди,
симултано да постои во сите проекции
во безбројна себе, а само еднаш да се роди.

Кристина Краличин – „Патот на душата по зборот што гори“

Категорија/жанр: Поезија

Формат: А5

Повез: мек

Број на страници: 80

ИСБН: 978-608-4938-36-1

Година на издавање: 2022

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s