Изданија, Книги за деца, Стихозбирки за деца
Напиши коментар

Градот Вабу и потрагата на Нави

Додека Нави го набљудуваше балонот, балонот ја набљудуваше собата на Нави: мал кревет со две перници, полица со три фиоки, што ли се крие внатре? Мала полица со книги и уште една со фотографии во рамка, закачалка, глобус и многу играчки!

– Хм, за џабе си го губам времето, ти си само еден обичен балон – си рече Нави и отиде да си игра.


ГРАДОТ ВАБУ И ПОТРАГАТА НА НАВИ – Симона Јованоска

цена: 375 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 7-12


Симона Јованоска – „Градот Вабу и потрагата на Нави“

Илустрации: Алексеј Костовски

Категорија/жанр: Илустриран роман

Едиција: Мала дабрава

Формат: Б5

Повез: мек

Број на страници: 52

ИСБН: 978-608-4938-38-5

Година на издавање: 2022

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s