Изданија, Книги за деца, Стихозбирки за деца
Напиши коментар

Нела Смела и Бушавата Бура / Nela Guximtarja dhe furtuna e shpupurishur 

– шарена сликовница со бушави прашања и задачи – libër laraman me ilustrime me pyetje dhe detyra të shpupurishura

Што да прави? Нела размислуваше и си ја потчукнуваше главата со показалецот. Таа беше мошне досетливо девојче. А и не се плашеше од ништо, особено не од бушави бури. Инаку не би била Нела Смела, нели?

Çfarë të bëjë? Nela mendonte dhe trokiste në kokë me gishtin tregues. Ajo ishte shumë vogëlushe shumë e zgjuar. Madje nuk trembej nga asgjë, sidomos jo prej stuhive të shpupurishura. Përndryshe nuk do të quhej Nela Guximtarja, apo jo?


НЕЛА СМЕЛА И БУШАВАТА БУРА / Nela Guximtarja dhe furtuna e Shpupurishur – Билјана Црвенковска и Катерина Николовска

цена: 300 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 3-6


Билјана Црвенковска – „Нела Смела и Бушавата Бура“

Илустрации: Катерина Николовска

Категорија/жанр: Сликовница

Едиција: Нела Смела

Формат: 20,5 х 20,5 мм

Повез: мек

Број на страници: 32

ИСБН: 978-608-4938-39-2

Година на издавање: 2022

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s