All posts filed under: Аудио-книшки

Најмалиот џин Џуџо и најголемото џуџе Џино (аудио-верзија)

од Николина Андова Шопова Читаше: Марија Каева Дизајн на звук: Тони Стевковски Илустрација: Наталиа Лукомска Прочитајте ја песната ТУКА.

Вљубеното прасе (аудио-верзија)

од Петар Андоновски Читаше: Марија Каева Дизајн на звук: Тони Стевковски Дизајн/илустрација: Чудна шума; користени ресурси: Freepik, Vecteezy. Прочитајте ја песната ТУКА.

Песната на Лумалу (аудио приказна)

од Билјана С. Црвенковска Читаше: Марија Каева Дизајн на звук: Тони Стевковски Илустрација: Сања Симоска Приказната ПЕСНАТА НА ЛУМАЛУ можете да ја прочитате ТУКА.