Продажна мрежа

Изданијата на Чудна шума можете да ги најдете на повеќе од 20 продажни места.

Скопје

 1. Антолог“ книжевен центар, ул. Димитрие Чуповски бр. 31
 2. Книжарница „Или-Или“, ул. Димитрие Чуповски бр. 20а
 3. Книжарница„ Полица“, ул. Димитрие Чуповски бр.26/1-1
 4. Книжарница „ТРИ“ (ГТЦ), ГТЦ, први кат
 5. Книжарница „ТРИ“ (Зебра), ТЦ Зебра, приземје
 6. Книжарница „ТРИ“ (Дебар маало), Аминта трети бр. 33
 7. Книжарница „ТРИ“ (Ист Гејт Мол)
 8. Ап(о)тека“ во МКЦ (Младински културен центар), кеј Димитар Влахов бр. 15
 9. Книжарница „Литература.мк“ (ул. Македонија)
 10. Книжарница „Литература.мк“ (ГТЦ приземје)
 11. Книжарница „Литература.мк“ (Рамстор, прв кат)
 12. Книжарница „Литература.мк“ (Сити Мол, втор кат)
 13. Книжарница „Литература.мк“ (Веро центар)
 14. Книжарница „Литература.мк“ (ТЦ Буњаковец)
 15. Книжарница „Литература.мк“ (Ист Гејт Мол)
 16. Книжарница „Сакам книги“, Васил Главинов, 17
 17. Книжарница „Сакам книги“, Капитол мол
 18. Книжарница „Сакам книги“, Лептокарија
 19. Книжарница „Култура“, ул. Македонија, бр. 43 
 20. Кафе-книжарница „Буква“, ул. Луј Пастер 3А-1
 21. Книжарница „Бункер“, бул. Св. Кирил и Методиј бр. 40

Струмица

 1. Книжарница „Литература.мк“, Струмица

Битола

 1. Книжарница „Литература.мк“, Широк сокак 40, Битола
 2. Книжарница „Македонска книга-28“, Битола

Охрид

 1. Книжарница „Просвета“, Св.Климент Охридски 25-а, Охрид

Штип

 1. Кафе Книжарница АРТ, кеј Маршал Тито бр. 16, Штип

Гевгелија

 1. „The Book Shop“, едукативен центар My School, Гевгелија

ОНЛАЈН ПРОДАЖБА

 • Директни нарачки со испорака преку Карго (подолу на оваа страница)