All posts tagged: носорог

Носорог

од Лидија Димковска Еден носорог реши  месојад да стане за да може и тој  во фаст-фуд да се храни, но таму хамбургери  сакаа од него да прават, па избега велејќи си:  „Тревата е најздрава“.  Дизајн/илустрација: Чудна шума; користени ресурси: Freepik.