Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници
Напиши коментар

Лисиче

Лисичето сонува. Сонува за времето кога беше мало како јаболче. 

За првиот пат кога излезе надвор од дувлото, со своите сестри и браќа.

Тоа ги сонува големиот елен и момчето.

И на крајот, сонува за она што се случи кога ги бркаше виолетовите пеперутки…

ЛИСИЧЕ – на Едвард ван де Вендел и Марије Толман

цена: 700 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 3+


Едвард ван де Вендел – „Лисиче“

Илустрации: Марије Толман

Категорија/жанр: Книги за деца; сликовница

Едиција: Различни и прекрасни

Формат: А4

Повез: тврд

Број на страници: 88

ИСБН: 978-608-4938-04-0

Година на издавање: 2021

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s