Изданија, Илустрирани книги за деца, Книги за деца, Сликовници, Стихозбирки за деца
Напиши коментар

Што виде бубамарата?

Еден ден малата бубамара решава да направи нешто убаво за себе и тргнува на пат низ целиот свет. Шетајќи низ шаренолики предели, сведочи случки на различни чудни ѕверки. Ајкули, питони, лами и морски ѕвезди – откријте и сами каков е тој чудесен свет што го запознава бубамарата!

ШТО ВИДЕ БУБАМАРАТА? – на Румена Бужаровска и Јана Јакимовска

цена: 330 ден.


Возраст: 6-106


Румена Бужаровска – „Што виде бубамарата?“

Илустрации: Јана Јакимовска

Категорија/жанр: Книги за деца; илустрирана стихозбирка

Едиција: Шума од зборови

Формат: 205 х 205 мм

Повез: мек со клапни

Број на страници: 28

ИСБН: 978-608-4938-21-7

Година на издавање: 2021

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s