Изданија, Книги за деца, Стихозбирки за деца
Напиши коментар

Креативен дневник – Ни ден без творба

Креативни активности за 365 дена во годината.

Креативниот дневник е наменет првенствено за младите креативци, но и за креативните луѓе од сите возрасти. Наменет е за оние што сакаат да ја поттикнат својата имагинација, што сакаат да се изразат преку пишан збор или цртеж, да запишат мисла, инспирација, расположение, како и за оние што имаат желба да водат еден малку поинаков дневник.


КРЕАТИВЕН ДНЕВНИК – НИ ДЕН БЕЗ ТВОРБА – Билјана С. Црвенковска и Доротеј Нешовски

цена: 440 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 7 – 107


Билјана С. Црвенковска, Доротеј Нешвоски – „Креативен дневник – Ни ден без творба“

Илустрација и дизајн на корица: Катерина Трајановска

Категорија/жанр: Дневник; Креативност

Едиција: КреШума

Формат: А5

Повез: мек

Број на страници: 200

ИСБН: 978-608-4938-35-4

Година на издавање: 2022

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s