Изданија, Книги за деца, Стихозбирки за деца
Напиши коментар

Пу за Мите, пу за сите!

Стихозбирка, флип-книга, приказна во стихови за еднорогот Мите и другите животни од чудната шума и смеење до солзи – и за мали и за големи.


ПУ ЗА МИТЕ, ПУ ЗА СИТЕ! – Владимир Лукаш

цена: 550 ден.


Онлајн нарачки:


Возраст: 7 – 107


Владимир Лукаш – „Пу за Мите, пу за сите!“

Илустрации: Владимир Лукаш

Категорија/жанр: Книга за деца; стихозбирка

Едиција: Шума од зборови

Формат: А5

Повез: мек

Број на страници: 264

ИСБН: 978-608-4938-31-6

Година на издавање: 2022

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s